✔️ Er du verdensmester relationsskabende salg?
✔️ Har du erfaring med salg til kædekunder?
✔️ Er resultatorienteret, kommercielt orienteret og en god købmand?
 
Vi søger en salgschef til detail til AGK Nordic A/S.
 
Leverandør til Danmarks største dagligvarebutikker

AGK arbejder i dag med kunder i hele Europa, men vores største forretningsområde er de danske detailvirksomheder. Vi vil være detailkædernes primære valg, når der skal vælges leverandør. 

Hos AGK Nordic har vi stor erfaring i at udvikle og levere private label-løsninger for vores kunder. Vores inhouse grafiske afdelings kreative og analytiske tilgang til opgaven gør, at vi i samarbejde med vores kunder får udviklet private label-koncepter, der passer til kundens individuelle behov eller som tilfører vores kunders nuværende private label-koncept mærkbar merværdi.

AGK Nordic blev officielt grundlagt i 2003 i Viborg. Firmaet har siden da vækstet år efter år, og i dag beskæftiger vi 10 mand som sidder på AGK’s hovedkontor i Fårup ved Randers. Derudover har vi et kontor i Shenzhen i Kina, der også beskæftiger 10 mand.

Eksekverende salgschef med masser af kundekontakt
Som salgschef hos AGK Nordic bliver du ansvarlig for at indfri salgsmålene, og du skal være med til at nå virksomhedens kort- og langsigtede mål. Du bliver ansvarlig for din egen kundeportefølje, og vi tilbyder dig et ”hands-on” salgsjob med eget kundeansvar.

Du varetager alle aspekter af en eksekverende salgschefs rolle, herunder kortlægning af muligheder, prioritering og planlægning af indsatser, opfølgning på kunder, rapportering til ledelsen samt personligt salg mv.  

Du bruger det meste af din arbejdstid på personligt salg. Her skal du primært udvikle og fastholde din egen kundeportefølje og sekundært åbne nye mulige kunder. Du skal arbejde målrettet med salg af AGK Nordics produkter til detailbranchen, og det betyder, at du er mest ude hos kunderne – og på landevejen.

Det er dit ansvar at nå de aftalte salgsmål, og du planlægger selv din arbejdshverdag med de aktiviteter og salgsindsatser, der er nødvendige. I rollen som salgschef rådgiver du vores kunder, og vi søger derfor dig, der kan styrke relationerne til vores allerede eksisterende kædekunder.   

Med reference til den administrerende direktør hos AGK Nordic arbejder du ud fra vores kontor i Fårup ved Randers.

Solid salgserfaring og erfaring med salg til detail   
Vi søger dig, der har solid salgserfaring inden for detail, og som mestrer at skabe relationer. Det er afgørende, at du kender og er vant til selv at drive salgsprocessen samt at du evner at tage ansvar for din egen succes med de salgsaktiviteter, der skal til.    

Vi forventer, du har en vis indsigt i vores branche, og at du formår at sætte dig ind i vores sortiment, men vigtigste for os er, at du har evnen til at udvikle på eksisterende kunder, og at du tidligere har solgt til detail og/eller kædeforretninger.  

Du har en udpræget kommerciel forståelse samtidig med at du er serviceminded. Du er ”købmand” og kan lide at gøre en god handel.

Du arbejder selvstændigt og struktureret, og du kan begå dig en organisation, som er flad og hvor der er frie rammer til at opnå de ønskede mål.

Det er vigtigt, at du er vedholdende i dit salgsarbejde og ser vigtigheden af at vedligeholde dine kunder med fokus på det langvarige samarbejde. Du kommunikerer positivt og præcist og har en god situationsfornemmelse, samtidigt med at du er tillidsvækkende og sympatisk og formår at vinde kunderne med din tilgang til det fælles samarbejde.

Derudover er du energisk, arbejdsom og har viljen til at lykkes i denne stilling.

AGK Nordic A/S – en virksomhed i stor vækst
Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i stor vækst. Vi har et uformelt arbejdsmiljø og en flad organisation, hvor vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og opgaver med vores fælles mål for øje. Du får en alsidig hverdag med rig mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Derudover har vi sundheds- og pensionsordning.

Interesseret?   
Er du interesseret eller har du spørgsmål, skal du kontakte Jannie Marie Kristensen på telefon 29628565 eller mail jmk@hammerandersen.com